Beskrivelse
Region:
Veneto. Treviso.
Vinbeskrivelse:
Casa Bianca har specialiseret sig i udelukkende at lave mousserende vine og hovedsageligt Prosecco. Presecco Extra Dry fra Valdobiadene er lavet 100% på druen Glera. Mange tror fejlagtigt at Extra Dry er ekstra tør og det er ikke tilfældet! Vinen er ganske vist tør, men er mindre tør end Brut. Denne Prosecco kommer fra det mest berømte område, nemlig Valdobiadene. Vinen har en brillant lys farve med gyldent skær. Smagen er frisk, aromatisk og fyldig med toner af citrus og friske æbler med et fint strejf af gærsmag. Vinen har fine elegante bobler, der smyger sig fint langs glassets vægge. Vinen har en alkoholstyrke på ca. 11,5%.
Lagring:
Vinen er gæret og lagret på ståltanke efter chamat metoden.
Servering:
Vinen er god som aperitif og står sig ellers godt til skaldyr, tapas og legerede grøntsags supper.
Serveringstemperatur ca.6-8 grader.